I ove godine, pozivamo Vas da nam se pridružite na Kronplatzu! Jednom od najpopularnijih skijališta za hrvatske skijaše, kako za početnike, tako i za skijaške znalce. Kao i svake godine, pripremili smo i ove godine paket aranžmane sa ski pass kartama i smještajem u hotelu Condor ili apartmanima u San Vigiliu.

U terminima od 07.-14.01.2023. skijajte s DIVER-om.

  • cjenik, popuste i program škole skijanja za sezonu 2022./2023. pronađite klikom na link
  • smještaj u siječnju u hotelu Condor pronađite klikom na link
BUN STE

BUN STE

Apartmanska kuća “BUN STE” smještena je u neposrednoj blizini žičare Miara, 350 m od centra mjesta i trgovine. Ispred kuće nalazi se rezervirano parkirno mjesto i garaža. Ukupno objekat ima 8 novih apartmana, satelitsku televiziju, perilicu suđa, perilicu posteljine, internet priključak, besplatni ormarić u skidepot-u na Miari. Svaki apartman posjeduje terapijsku infrared sjedalicu. U objektu je sala za druženje, igraonica za djecu i fitnes dvorana. Jacuzzi nalazi se na krovu objekta. Kućni ljubimci su dobro došli.

GRETA

GRETA

Apartmanska kuća “GRETA” smještena je 500 m od žičare, 200 m od centra mjesta, te 30 m od stanice ski busa. Apartmani su vrlo komotni i suvremeno opremljeni. Kuća posjeduje i odlagalište za skije, natkriveno mjesto za parking, Wi-Fi.

ROSALPINA

ROSALPINA

Apartmanska kuća “ROSALPINA” nalazi se 100 m od centra mjesta, 100 m od žičare Bronta, 30 m od prve trgovine i skibus stanice. Kuća ima prostor za odlaganje skija i mjesto za parking ispred apartmanske kuće. U objektu se nalazi 4 luksuzna apartmana opremljena sa vrhunskom opremom i infrared saunama.

RUNCAC

RUNCAC

Apartmanska kuća “RUNCAC” smještena je 900 m od najbliže žičare, 450 m od centra mjesta i trgovine, te 40 m od ski-bus stanice. Ispred kuće nalazi se rezervirano parkirno mjesto. Apartmani imaju satelitsku televiziju, perilicu suđa, internet priključak, mjesto za odlaganje skija. U blizini kuće nalazi se ulaz u Park prirode.

STELLA

STELLA

Apartmanska kuća “STELLA” nudi apartmanski smještaj, te smještaj u sobama sa doručkom. Smještena je 80 m od najbliže žičare “Bronta” i 200 m od centra mjesta, 100 m od prvog dućana i 20 m od ski bus stanice. U dvorištu objekta nalazi se rezervirani parking, objekt ima prostor za odlaganje skija, WI-FI, garažu i salu za druženje.

Categories: novosti