I ove godine, pozivamo Vas da nam se pridružite na Kronplatzu! Jednom od najpopularnijih skijališta za hrvatske skijaše, kako za početnike, tako i za skijaške znalce. Kao i svake godine, pripremili smo i ove godine paket aranžmane sa ski pass kartama i smještajem u hotelu Condor ili apartmanima u San Vigiliu.

U terminima od 07.-14.01.2023. skijajte s DIVER-om.

  • cjenik, popuste i program škole skijanja za sezonu 2022./2023. pronađite klikom na link
  • smještaj u siječnju u apartmanima pronađite klikom na link
HOTEL CONDOR

HOTEL CONDOR

Hotel CONDOR smješten je svega 150 m od žičare Miara, te 300 m od centra mjesta. Ski bus stanica nalazi se ispred hotela. Osim odlične lokacije hotel nudi bogatu ponudu wellness sadržaja (unutarnji bazen, finska sauna, parna kupelj, različiti tipovi masaža i kozmetičkih tretmana). Ugodne i prostrane jednokrevetne, dvokrevetne i obiteljske sobe uređene su u klasičnom Tirolskom stilu.

HOTEL BRUNELLA

HOTEL BRUNELLA

Hotel BRUNELLA smješten je 250m od centra mjesta, 500m od žičare i sanjkališta Cianross,te 700 m od žičare Miara. Ski bus stanica nalazi se odmah ispred hotela. Osim odlične gastronomske ponude hotel nudi i ugodan obiteljski ambijent u sobama uređenim rustikalnim stilom sa telefonom, televizijom i balkonom. U prizemlju hotela nalaze se restoran, bar i prostorija za druženje.

Categories: novosti